Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’ndan Fakültemize Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Fakültemiz dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Mustafa Tunalı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Levent Dalyancı, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Yiğit, Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veli Yılancı, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. İsmail Satmaz, Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Halit Kuşku, Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Engin Gür’ün Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’na eşlik ettiği ziyarette; Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Esra Ercan, Doç. Dr. Raif Alan, Fakülte Sekreteri İsmail Yılmaz da hazır bulundu.