Fakültemiz, İstek 1915 Çanakkale Okullarının Kariyer Günlerine Katıldı

Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Mustafa Tunalı ve öğrencilerimiz, İstek 1915 Çanakkale Okulları tarafından “İstek 1915 Gençlik Festivali” kapsamında düzenlenen 3. Kariyer Günleri etkinliğine davetli konuşmacı olarak katıldılar.
Lise öğrencilerinin kariyer yolculuğuna destek olmak amacıyla düzenlenen etkinlikte; Dekan V. Tunalı, diş hekimliği fakültesi ve diş hekimliği mesleği ile ilgili bilgiler aktarırken fakültemiz öğrencileri ise üniversite sınavına hazırlık ve fakülte seçimi aşaması ile diş hekimliği fakültesi öğrencisi olmanın deneyimini paylaştı.
Lise öğrencilerinin merak ettikleri sorulara yanıt buldukları etkinlik sonunda, İstek 1915 Çanakkale Okulları 11 ve 12. Sınıflar Müdür Yardımcısı Akın Boyacı tarafından Dekan V. Prof. Dr. Mustafa Tunalı’ya teşekkür plaketi takdim edildi.