Fakültemiz, “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” Etkinliklerine Katıldı

Fakültemiz, Çanakkale Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” Kutlama Etkinliklerine katıldı.

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 2021 yılından itibaren haziran ayının ilk haftası kutlanan “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kapsamında Çanakkale’deki birçok kurum ve kuruluşun çalışmalarını sergilediği etkinlikte fakültemiz de kurduğu stant ile yerini aldı.

Vali Yardımcısı Hakkı Uzun’un da ziyaret ettiği fakültemiz standında ziyaretçilere, özellikle çocuklara yönelik, sağlıklı beslenme, ağız ve diş sağlığı koruyucu önlemleri, doğru bakım alışkanlıkları ve ağız sağlığı-genel sağlık ilişkisi konularında bilgilendirilmeler yapıldı.

Kurumların tanınırlığını arttırmayı, tüm vatandaşlara ulaşmayı ve her zaman, her yerde, herkes için eğitim felsefesinin yaygınlaşmasını amaçlayan etkinliğe fakültemiz adına Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Esra Ercan ve öğrencilerimiz katkı sundu.