Fakültemiz ÇOMÜ Kent Fest Etkinliklerine Katıldı

Yeni öğrenciler için oryantasyon programı kapsamında 12-13 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlen “ÇOMÜ Kent Fest”e Fakültemiz de katılım sağladı.

İki gün boyunca Çanakkale Halk Bahçesinde, Çanakkale Valiliği himayesinde Çanakkale Belediyesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte; kültür ve sanat etkinlikleri, bilimsel faaliyetler, çocuk eğlence alanları, atölyeler, gastronomi tadım alanları, tiyatro ve konser performansları gerçekleştirildi.

Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Tuğba Misilli tarafından organize edilen fakültemiz stantı ile festival kapsamında fakültemiz öğrencileri, “7’den 77’ye Herkes İçin Ağız ve Diş Sağlığı” temalı bilgilendirmeler yaparken, festivale katılan çocuklar hem eğlenme hem de diş sağlığının önemini öğrenme fırsatı buldu.