Diş Hekimliği Fakültesi’nde İlk Tez Sunumu

Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalında görev alan Araştırma Görevlisi Gamze COŞAN ATA, Prof. Dr. Hakan EREN danışmanlığında hazırladığı ‘’Ultrasonografik Görüntülemede Kortikal Kemik Kalınlığının Görüntüleme Üzerine Etkisinin Araştırılması: İn-vitro bir çalışma’’adlı tezinin savunmasını gerçekleştirmiştir. Jüri üyeleri fakültemiz öğretim üyelerinden Prof.Dr. Hakan EREN, Doç.Dr. Yeşim DENİZ ve Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde görevli öğretim üyesi Doç.Dr. Sevcihan GÜNEN YILMAZ ve fakültemiz öğretim üyelerinden yedek jüri üyesi  Dr.Öğr.Üyesi Rüya SESSİZ ve misafir katılımcı Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyesi Doç.Dr. Hümeyra TERCANLI’nın katılımıyla gerçekleştirilen tez savunması başarılı bulunmuştur.