Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Diş Hekimliği Fakültesi

Diş Hekimliği Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Mezuniyet Töreni 07 Temmuz 2023 tarihinde Troia Kültür Merkezi’nde yapıldı.

 

Törene Vali Yardımcısı Ali İhsan VAROL, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Dinçay KÖKSAL, İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Gökhan BAŞTÜRK, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Muammer KARAAYVAZ, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ahmet ÜNVER, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Tülay CENGİZ TAŞLI, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Özlem YAYINTAŞ, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa EDREMİTLİOĞLU, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Hasan Ali KİRAZ, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç.Dr.Canan AKMAN, Çanakkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt.Arzu UYGUN SEZEN, Çanakkale Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Süleyman Sami DOĞANGÜN, Diş Hekimliği Fakültesi akademik ve idari personeli ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende, Diş Hekimliği Fakültesi 2022-2023 Dönem Birincisi Diş Hekimi Buse UÇAR mezun olan öğrenciler adına konuşma yaptı. Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr.İlgi TOSUN ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Hüseyin ERKUL’un konuşmaları ile tören devam etti.

 

Dereceye giren Diş Hekimi Buse UÇAR, Diş Hekimi Ahmet Eren ÇELİK, Diş Hekimi İrem KİRAY ile Fakültemizin logo tasarım yarışmasında birinci olan Diş Hekimi Eslem Nur SÖZENER’e diplomaları ve hediyeleri verildi. Dönem Birincisi Buse UÇAR tarafından mezuniyet kütüğüne plaket çakıldı.

 

Mezun olan öğrencilere diplomaların verilmesinin ardından Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr.İlgi TOSUN ile birlikte mezun olan öğrencilerin “Hekimlik Andı” okuması ve ardından keplerin atılması ile tören son buldu.