Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Diş Hekimliği Fakültesi

Diş Hekimliği Fakültesi Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Diş Hekimliği Fakültesi Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinasyon Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Sercan Karav ile Fakültemiz akademik personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda, Dekan Prof. Dr. İlgi Tosun, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında Fakültemizde gerçekleştirilen akademik çalışmalar ve faaliyetler ile 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında gerçekleştirilmesi planlanan çalışmaları sunum eşliğinde aktardı.
Doç. Dr. Sercan Karav, araştırma üniversitesi olmanın önemini vurguladığı sunumunda; Üniversitemizin kalite ve araştırma politikası konularında bilgiler vererek BAP Koordinasyon Birimi ve uluslararası programlar tarafından sunulan destekleri anlattı.
Akademik faaliyetlerin ve projelerin geliştirilmesine yönelik çalışmalar ile Üniversitemizin vizyonu hakkında değerlendirmeler yapan Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’nun konuşmasının ardından toplantı sona erdi.