Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Diş Hekimliği Fakültesi

Diş Hekimliği Fakültesi 2022 Yılı Akademik Kurulu

Diş Hekimliği Fakültesi 2022 yılı Akademik Kurulu 18.07.2022 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Sedat MURAT, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Okhan AKDUR, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Pelin KANTEN ve Genel Sekreterimiz Ayhan MONUS’un katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr.İlgi TOSUN’un açılış konuşmalarının ardından Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Hakan EREN’in fakültemizin mevcut durumu, eğitim-öğretim faaliyetleri, fakültemiz akademik personellerin bilimsel çalışma performansları, kalite ve akreditasyon süreci, planlanan sosyal sorumluluk projeleri ve fakültemizin fiziki, teknik imkanlarını değerlendirdiği sunumun ardından Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Dr.Öğr.Üyesi Celal GENÇ’in sunumu gerçekleştirilmiştir.

Fakültemiz Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezimize başvurarak Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği) Kliniğinde tedavi gören hastaların memnuniyet seviyelerinin ve olumlu geri dönüşlerin yüksek olmasından dolayı Dr.Öğr.Üyesi Burak ÇARIKÇIOĞLU ve Dr.Öğr.Üyesi Berkant SEZER’e Rektörümüz Prof.Dr.Sedat MURAT tarafından teşekkür belgesi verilmiştir.

2022 yılı Akademik Kurulu Rektörümüz Prof.Dr.Sedat MURAT’ın konuşmaları ile sonlanmıştır.