Dentium İmplant Sistemi Tanıtımı Gerçekleştirildi

UMG Uysal Medikal Firması sahibi ve Dentium Türkiye temsilcisi Fatih Uysal, Dentium implant sistemine dair yenilikçi gelişmeleri fakültemizde gerçekleştirdiği bir sunumda öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizle paylaştı. Sunumda, sadece teknolojik yenilikler değil, aynı zamanda implantoloji alanındaki global eğilimler ve implant sistemindeki en yeni teknolojiler, bilimsel gelişmeler ve uygulama teknikleri detaylı bir şekilde paylaşıldı.

Fatih Uysal, Dentium implantlarının klinik başarı oranları, yenilikçi tasarımları ve tedavi süreçlerindeki avantajlarını detaylı bir şekilde anlattı. Özellikle kullanım kolaylığı sağlayan yeni cerrahi kitlerin tanıtımı ilgi görürken, akademisyenler, sunum sırasında aktif olarak sorular sorarak Dentium sisteminin akademik çalışmalarda kullanılabilirliğini tartıştılar. Sunumun ardından katılımcılar, yeni tanıtılan cerrahi kitlerin ve implant sistemlerinin demo uygulamalarını inceleme şansı buldu.

Etkinlik, akademi ve sektör arasında bilgi alışverişine zemin hazırlayarak, öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkılar sundu.