Çanakkale Teknopark Müdüründen Ziyaret

Çanakkale Teknopark Müdürü Doç. Dr. Erkan Bil, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlgi Tosun’u ziyaret etti.
Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Eren ile Fakülte Sekreteri İsmail Yılmaz’ın da katıldığı ziyarette, yakın zamanda gerçekleştirilecek “Diş Hekimliği Fakültesi Akademisyen Buluşması Etkinliği” (Meet-up Academy-2) hakkında bilgi alışverişi yapıldı.
Ziyarette ayrıca Teknopark ile Diş Hekimliği Fakültesi akademisyenleri ortaklığında yapılması planlanan araştırma-geliştirme projeleri ile diş hekimliği eğitimi ve sağlık hizmetlerinde teknolojinin kullanımı konularında fikir alışverişinde bulunuldu.
Akademisyen Buluşması Etkinliğinde; Çanakkale Teknopark’ın tanıtımı, Teknoparklarda yürütülen faaliyetlerin kapsamı, girişimcilik ekosistemi, Çanakkale Teknopark’ın güncel durumu ve Teknoloji Transfer Ofisinin tanıtımı yapılacak.