Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Diş Hekimliği Fakültesi

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ BİLİM ÖĞRENCİ TOPLULUĞU KURULDU

‘’ÇOMÜ Bilim Öğrenci Topluluğu’’, ÇOMÜ öğrenci faaliyetleri yönetmeliği uyarınca Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğü’nün denetiminde çalışmak üzere üniversitemiz öğrencilerinden, Orçun Alp ÖRCÜNLÜ (Diş Hekimliği Fakültesi) başkanlığında ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet BULDUR (Diş Hekimliği Fakültesi) danışmanlığında kurulmuştur.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ‘’İlim ve fennin yaşadığımız her dakikadaki safhalarının gelişmesini kavramak ve izlemek şarttır.’’1 cümlesinden hareketle, topluluk üyelerinin, gerek üniversite bünyesindeki diğer kulüpler gerekse sivil toplum kuruluşları ile ortak gerçekleştirilecek faaliyetlerle, pozitif bilimlere dayanan mesleki vizyon kazanmaları, ÇOMÜ öğrencilerinin ülkemizde ve dünyada meydana gelen son bilimsel gelişmelerden haberdar olması ve üniversitemiz öğrencileri arasında ÇOMÜ Bilim Topluluğu’nun faaliyet konularıyla ilgili dayanışma ve işbirliği sağlamak amacıyla mesleki alanlarında bilimsel etkinliklerde bulunulması amacıyla kurulmuştur.

            ÇOMÜ Bilim Topluluğu’na katılmak için aşağıdaki linkten üye kabul formunu doldurarak başvurabilirsiniz. Ayrıca sorularınız için comubilimtoplulugu@gmail.com adresinden topluluk üyelerine ulaşabilirsiniz.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0AZ3lTlm4S9oZ0BCLTDo5qLSgETLjPOp4IBfr1UO9XSz3Sg/viewform

 

1 Atatürk’ün Bütün Eserleri, C. 17, s. 44.