Çanakkale Diş Hekimleri Odası ÇOMÜ Öğrenci Kolu Temsilci Seçimi Gerçekleşti

Çanakkale Diş Hekimleri Odası tarafından düzenlenen Yerel Öğrenci Kolu Temsilcileri Seçimi yapıldı.

Aslı Sıla Öztürk, Ahmet Türker Dikbasan, Feyzanur Külekçi, Yusuf Baysal, Berfin Doğan’ın aday olduğu ve Fakültemiz öğrencilerinin oy kullandığı seçimde; Dekan Prof. Dr. İlgi Tosun ve Çanakkale Diş Hekimleri Odası Başkanı Süleyman Sami Doğangün seçim esnasında ziyarette bulunarak adaylara başarılar diledi.

Diş hekimliği fakültelerinde iki yılda bir yapılan seçimler sonucu oluşan komisyon ile diş hekimliği fakültesi öğrencilerine yönelik örgütlenme bilinci oluşturmak, öğrenci değişim programlarını organize etmek, bilimsel araştırmalara teşvik etmek, mezuniyet sonrası eğitim ve öğretimin devamlılığı, koruyucu diş hekimliği uygulamalarına katkı sağlamak amaçlanmaktadır.