2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Beyaz Önlük Giyme Töreni

Diş Hekimliği Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Beyaz Önlük Giyme Töreni, Troia Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinin önlük giyme törenine, Çanakkale Vali Vekili Ali Muhiddin Varol, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu,  ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur, ÇOMÜ Genel Sekreteri Ayhan Monus, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlgi Tosun,  Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Çanakkale Diş Hekimleri Odası Başkanı Süleyman Sami Doğangün, ÇOMÜ’lü idareciler, akademisyenler ve öğrenci yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Diş Hekimliği Fakültesi’nin tanıtım filminin izlenmesi ve ardından Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinin müzik dinletisi ile devam etti.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlgi Tosun, Rektör Prof. Dr. Sedat Murat  ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu'nun konuşmaları ile tören devam etti.

Tören, protokolün öğrencilere önlük giydirmesinin ardından öğrenci yemininin okunması ve pilav ikramı ile son buldu.