2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Beyaz Önlük Giyme Töreni

Fakültemiz öğrencilerinin önlük giyme törenine, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, ÇOMÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İlgi Tosun, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Karaayvaz, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ünver, Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Celal Genç, Belediye Başkan Vekili Birten Sarıbaş, Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Diş Hekimleri Odası Başkanı Süleyman Doğangün, Diş Hastanesi Başhekimi Dr. Arzu Uygun Sezen ile idareciler, akademisyenler ve öğrenci yakınları katılarak gençlerimizin bu özel gününde yanlarında oldular.