2021 Yılı Akademik Kurul Toplantısı

Diş Hekimliği Fakültesi 2021 yılı Akademik Kurulu 27.10.2021 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Sedat MURAT, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Süha ÖZDEN ve Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Cüneyt Erenoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İlgi Tosun’un açılış konuşmalarının ardından Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hakan Eren’in fakültemizin mevcut durumu, eğitim-öğretim faaliyetleri, fakültemiz akademik personellerin bilimsel çalışma performansları, planlanan sosyal sorumluluk projeleri ve fakültemizin fiziki, teknik imkanlarını değerlendirdiği sunumun ardından Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Celal Genç’in sunumu gerçekleştirilmiştir.

Rektörümüz Prof. Dr. Sedat Murat’ın akademik yılı açılış konuşmaları ile devam etmiştir.