Türk Ortodonti Derneği Bölgesel Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

Türk Ortodonti Derneğinin Bölgesel Toplantısı, bu yıl Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı iş birliği ile 22-24 Nisan 2024 tarihleri arasında Çanakkale’de gerçekleştirildi.

Troia Kültür Merkezinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantının bilimsel programında; Türk Ortodonti Derneği Başkanı Prof. Dr. Derya Çakan ve ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’nun açılış konuşmalarının ardından ÇOMÜ Diş Hekimliği Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Celal Genç, Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden Prof. Dr. İsmail Ceylan ve Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden Prof. Dr. Arzu Arı Demirkaya konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Fakültemizi ziyaret eden katılımcılar, toplantının sosyal programı kapsamında Troya Müzesini ziyaret ederek 23 Nisan 2024 tarihinde Tarihi Gelibolu Yarımadasında Şehitlik turu gerçekleştirdiler.