Geleceğimize Nefes, fidan dikimi

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğünün koordinasyonu ile tüm Türkiye'de ve Çanakkale’de merkeze bağlı Gökçalı Köyünde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğine; Çanakkale Valisi İlhami AKTAŞ, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin BACAK, Dekanımız Prof. Dr. İlgi TOSUN, Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Celal GENÇ, Çanakkale protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Ekolojik, ekonomik ve sosyal açıdan büyük öneme sahip olan ormanları korumanın, sürdürülebilir şekilde yönetmenin ve gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmanın öneminin vurgulandığı törende, “Geleceğimize Nefes” olacak fidanlar dikilerek, can suları verilmiştir.