Diş Hekimliği Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı; Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İlgi TOSUN, Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Dr. öğretim üyesi Celal Genç ve akademik personelin katılımı ile gerçekleşti.

Akademik kurul toplantısı öncesinde, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörlüğü'nden Öğr. görevlisi Kadir Yılmaz  proje koordinasyonu hakkında sunum yapmıştır. Akademik Kurul Toplantısı sonrasında ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinde incelemelerde bulunmuşlardır.