2019-2020 Güz Yarıyılı Merkezi Not Ortalamasına Göre Yatay Geçiş Sonuçları

Fakülte Yönetim Kurulu 23.08.2019 tarihinde saat 10.00’ da toplanarak aşağıda belirtilen kararlar alınmıştır.

KARAR NO -3 2019-2020 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Üniversitemiz Lisans - Önlisans Programları için "Merkezi Yerleştirme Puanına Göre" yatay geçiş kontenjanları ile başvuruda bulunan ve müracaatları 22.08.2019 tarihinde Fakültemiz Eğitim Komisyonunca değerlendirilen aşağıda bilgileri verilen öğrencilerin; 2019-2020 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Fakültemiz 1. Sınıfına Yatay Geçiş Yapmaları Fakültemiz Yatay Geçiş Komisyonunun olumlu görüşüne istinaden uygun görülmüştür.

Değerlendirme Sonucu

Ahmet Ayçiçek 1. Sınıftan başlamak koşuluyla Merkezi yerleştirme puanına göre yatay geçişi uygundur.

Ege Murat Aksoy 1. Sınıftan başlamak koşuluyla Merkezi yerleştirme puanına göre yatay geçişi uygundur. Oy birliği ile kabul edilmiştir.

Kabul Edilen Öğrenci Listesi

Adı- Soyadı

Değerlendirme Sonucu

1. Ahmet Ayçiçek

2. Ege Murat Aksoy

Kesin Kayıtta İstenen Belgeler

Kesin Kayıt

09.09.2019

11.09.2019

Kayıtlar Belirtilen tarihlerde öğrenci işleri bürosunda yapılacaktır.